نظرسنجی
سلام دوستان من سی و شیش سالمه صاحب دو فرزندم و شاغلم چون خیلی کارمو دوستدارم هنوز هم کارمو ادامه دادم و بچه هارو خونه مادرم میزارم تازگیا متوجه شدم مادرم خیلی خسته میشه از نگه داشتن بچه ها و ...
در حال پیشرفت 0
, 4 سال 1 پاسخ 215 بازدیدها 0

نظرسنجی
سلام دوستان من خیلی از اینکه بخاطر کرونا اربعین امسال نمیتونم برم پیاده روی ناراحتم فکر میکنم همش بخاطر اینکه گناهی انجام دادم که اینجوری شده به نظر شماام همینطوره ؟؟؟راهنماییم کنید
در حال پیشرفت 0
, 4 سال 1 پاسخ 216 بازدیدها 0

پرسش
سلام مامانا امیدوارم همه گی دلاشون شاد باشه و حال همه بچه هاتون خوبباشه به کاکتوس چند وقت یکبار آب بدم کافیه بعضیا میگن سه هفته بعضیا میگن یک ماه اونایی که کاکتوس دارن چند وقت یکبار میدن؟؟؟؟
در حال پیشرفت 0
, 4 سال 1 پاسخ 217 بازدیدها 0

پرسش
سللللام واااایییی رفقا چرا اخخخخه این کرونا نمیره من دلم کنسرت بهنام بانی میخواددد چکارکنم من عاشششق کنسرتم کلا شماها چه کنسرتایی میرید بیاید درمورد کنسرت حرف بزنیم حالم خوب شه
در حال پیشرفت 0
, 4 سال 1 پاسخ 232 بازدیدها 1

پرسش
هلللپ می منو کمک کنید در این چالش زندگیم واقعا مستأصل شدم با یک آقایی آشنا شدم نماز نمی‌خونه و اصلا اعتقادات مذهبی نداره ولی من نماز و روزه انجام میدم و کاملا معتقد هستم نمیدونم جواب مثبت بدم یا ...
در حال پیشرفت 0
, 4 سال 1 پاسخ 231 بازدیدها 0

نظرسنجی
سلام دوستان مامان من یک عادت بد غذایی که داره به بچه هر چی دمه دسش باشه میده بخوره  هرچیم میگم مامان این براش خوب نیست میگه تو همینجوری بزرگ شدی دیگه تروخدا راهنماییم کنید چجوری به مادرم بفهمونم که ...
در حال پیشرفت 0
, 4 سال 1 پاسخ 216 بازدیدها 0